Transport Pianine

Mutari pianine

☎ 0722 762 732

Mutarea unei pianine poate fi, in acelasi timp si o stiinta. Acest lucru il confirma faptul ca pianinele  sunt destul de grele dar, in acelasi timp, sunt instrumente foarte fragile dispuse in carcase delicate si de multe ori, trebuie transportate şi amplasate in locuri dificil de accesat.

Mutarea unei pianine nu este o sarcina usoara. Numai greutatea si dimensiunile fac din pianine si orgi, obiecte dificil de manevrat pentru majoritatea dintre noi. Lasata in grija cuiva neavizat, incercarea de mutare a unei pianine sau a unei orgi, poate cauza stricaciuni instrumentului dar si casei/cladirii dumneavoastra. Totusi, multa lume ezita sa apeleze la profesionisti, de teama ca pretul mutarii unei pianine este foarte mare sau ca echipa nu se va prezenta la timp. Firma noastra va asigura ca preturile pe care le practicam sunt avantajoase iar grija cu care vom manipula pianina dumneavoastra va fi ca si cum aceasta ne-ar apartine.
Mutarea unei pianine este o operatiune delicata iar noi ne tratam profesia cu seriozitate. Noi cunoastem valoarea, atat a pianinei cat si a timpului dumneavoastra.

In afara de cazul in care pianina dumneavoastra este foarte mica si usoara, aproape intotdeauna ea trebuie amplasata pe o platforma speciala.

Pianina este protejata prin invelire cu paturi speciale si asigurat in masina. Daca pianina trebuie deplasata pe o anumita distanta, astfel pregatita este amplasata pe un carucior special – o platforma pe roti – si in felul acesta este transportata catre locul de destinatie, respectiv un camion sau scari. La baza scarilor, caruciorul este indepartat iar pianina este purtata in mod atent, controlat, in sus sau in jos pe scari.
O pianina mare este mutata in lateral, cu marginea dreapta in jos.
De fapt, responsabilitatea asigurarii asupra faptului ca pianina se va incadra in noua ei locatie ii apartine clientului. Aceasta inseamna asigurarea ca nu se va solicita trecerea unei pianine printr-o fereastra neincapatoare, sau coborarea acesteia pe scari foarte scunde sau trecerea ei printr-un colt foarte ingust.

Colturile sunt cel mai greu de evaluat, intrucat nu pot fi masurate cu usurinta. Un profesionist experimentat poate, de obicei, evalua la fata locului dificultatea unghiului respectiv si de aceea, va alege sa faca o vizionare a locului de destinatie inainte de efectuarea mutarii propriu-zise, atunci cand situatia o impune. Aceasta evaluare a spatiului de destinatie nu va fi posibila, probabil, atunci cand locatia de destinatie este situata la mare distanta. In acest caz, daca pianina nu se va incandra in locul destinat, clientul va trebui sa plateasca pentru returul acestuia la locul de origine, catre o alta locatie sau catre un loc de depozitare.

Scroll to Top
Call Now Button