Grupaje marfa si mobila

preturi pornind de la
1 leu/km

0722 762 732 (07CARMARFA)
transport marfa

Doriti sa transportati mai ieftin?

In timp am primit numeroase solicitari pentru a organiza diverse servicii de transport dar pentru cantitati care nu necesitau intregul spatiu al vehiculului, in ambalaje diferite, cutii, paleti, canistre. Si din dorinta de a fi permanet la dispozitia clientilor si a dovedi statutul de companie pe care te poti baza, am dezvoltat serviciul de transport pe grupaje, care are posibilitatea de a prelua cu succes orice cantitate de marfa si de a o transporta in timpul cel mai scurt catre orice destinatie.

servicii de transport marfa si mobila in tara
Organizam incarcari partiale (grupaje) in toate localitatile din Romania astfel incat la orice ora aveti la dispozitie una din autoutilitarele noastre pentru a efectua transportul dorit.

Pentru a confirma pozitia de top pe piata transporturilor, am dezvoltat continuu parcul auto pe care il avem la dispozitia clientilor 7 zile din 7. Vehiculele cu care deservim clientii nostri sunt din gama celor mai fiabile, cu un consum redus de combustibil (aceasta reflectandu-se in pretul final al transportului). Putem rezolva cu succes orice solicitare de transport de la cele frigorifice sau ADR, pana la mobila, arhive si marfa vrac (nisip, pietris, moloz, cereale), indiferent de tipul de ambalare. Vehiculele sunt dotate cu chingi pentru asigurarea marfii, lise pentru transbordarea cu usurinta sau lift hidraulic cu sarcina de 1000 kg.

Avem tot ce ne trebuie pentru a va oferi servicii la nivelul asteptarilor dumneavoastra. In functie de tipul de transport puteti alege din parcul nostru auto:

  • dube 3.5 tone cu volum util 12m³
  • dube 3.5 tone cu volum util 17m³
  • autoutilitare 3.5 tone carosate cu volum util 24m³ dotate cu lift hidradulic ce poate ridica pana la 800 kg.
  • dube 3.5 tone frigorifice cu volum util de 11m³, 12m³, 15m³
  • autoutilitare 3.5 tone necarosate basculabile.
Scroll to Top
Call Now Button